Skip to main content.

A photo collection by Desenio

Live your light

Dykk ned i en middelhavsdrøm der et avslappet liv lar deg rense tankene dine og finne fred i de små øyeblikkene. Vår nye fotokolleksjon Studio Eos tar navnet sitt fra daggryens greske gudinne, og inspirerer deg til å oppdage ditt sanne kall og "live your light".

«Den karakteristiske arkitekturen med hvitkalkede hus, kirker med blå kupler og smale stier gir de perfekte forutsetningene for å være ett med naturen og å føle seg levende»
Annica Wallin, Creative Director

Øylandskap - Studio Eos

Desenios Studio Eos kolleksjonen forteller en historie om middelhavssommeren. En historie om å la deg leve i øyeblikket og å sette pris på de små tingene i livet. Føl inspirasjonen fra nye begynnelser i denne vakre kolleksjonen. Disse fredfulle fotografiene av øylandskap, hvite hus og kirker, klart blått hav og vakre klipper ble tatt i Hellas. Nydelig arkitektur og turkis vann er den perfekte veien å gå for en ny start. Inviter optimisme og ro inn i hjemmet ditt med plakatene fra denne kolleksjonen. Disse plakatene er perfekte for en avslappende og frisk følelse på soverommet ditt, eller for å dekorere stueveggene med en lykkelig og fredelig stemning. Finn dine favorittplakater fra Studio Eos her i dag!