Skip to main content.

Ambassador Collections

Vi presenterer våre offisielle ambassadører for 2022: Anna Lewandowska og Gerda Lewis! Hver ambassadør har arbeidet med vårt Design Studio for å skape sin egen kolleksjon.

Back to top

Gerda Lewis

Gjør deg klar for en morsom og spontan sommer med kunstkolleksjonen til Desenio ambassadør Gerda Lewis! Perfekt for å legge til litt farge i hjemmet ditt. Miks og match plakater i trendy nyanser av grønt, rosa og lilla.

INSPIRED LIFE

Fra Tysklands Next Top Model til The Bachelorette, Gerda inspirerer sine mange følgere daglig, og deler sin kjærlighet til mote, reise og selvfølgelig hunden Teddy.

«Når man finner rett kunst kommer hjemmet til liv og løfter hele stilen. Jeg elsker når kunsten min matcher interiøret mitt, og jeg bytter alltid ut innredningen min for en ny sesong».

A POP OF COLOUR

«Jeg ville beskrevet stilen min som myk, flørtende og chic. Den er stilrent, men med en pop av farger».

  TIL GERDAS KOLLEKSJON
  Back to top

  Anna Lewandowska

  Møt vår Desenio Ambassador, Anna Lewandowska! I samarbeid med vårt Desenio Studio har Anna skapt en kunstkolleksjon som vil gi sommerfølelse til veggene dine.

  VELVÆRE OG SELF-CARE

  Som VM-medaljevinner i karate, personlig trener og velvære-entreprenør er Anna på oppdrag for å endre folks liv ved å inspirere til sunnere vaner og self-care, noe som sterkt inspirerte kunstkolleksjonen hennes.

  «Alt jeg gjør er knyttet til min lidenskap for helse. Det er sentralt for alle mine virksomheter; Jeg kan ikke forestille meg at kunstkolleksjonen min ikke gjenspeiler det».

  Å GJØRE ET HUS TIL ET HJEM

  «Jeg pleide å være veldig lidenskapelig opptatt av fotografering; noen av illustrasjonene i kolleksjonen er basert på mine egne fotografier. For meg gjør kunst et hus til et hjem. Med kunstplakater kan vi uttrykke det som er gjemt i hjertet. De kan også minne oss på hva som er viktigst i livet».

   TIL ANNAS KOLLEKSJON