Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Elisabeth Fredriksson – Don't Quit Your Daydream Plakat

50,70 kr169 kr
På lager
Leveres i løpet av 2-5 virkedager
Fri frakt over 499 kr
Åpent kjøp i 90 dager
Produktbeskrivelse

Elisabeth Fredriksson, moderne plakat med teksten «Don't quit your daydream»

Elegant plakat skapt av Elisabeth Fredriksson. Denne grafiske plakaten med mønster i gråtoner og detaljer i gull, sammen med teksten «Don't quit your daydream», er en inspirerende plakat som blir en påminnelse om å aldri slutte å drømme. Vi har mange plakater med inspirerende sitater og også grafiske plakater. Ta en titt på kategoriene «Tekstplakater» og «Grafisk» hvis du har lyst til å dekorere hjemmet ditt med flere plakater i samme stil.

PRE0024-2
  • Checkmark
    Matt premium papir
  • Checkmark
    Produsert i Sverige
  • Checkmark
    Aldersbestandig papir
For hvert tre som blir brukt, planter vi to nye trær
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bærekraft er viktig for oss

Elisabeth Fredriksson

Elisabeth Fredriksson er en svensk grafisk designer som allerede fra hun var barn har hatt interesse for kunst og å skape. Fra hun var ti år kunne Elisabeth sitte og male i timevis helt til moren hennes ropte at middagen var klar. Da hun ble 15 år, fikk hun sitt første kamera, og i løpet av kort tid hadde lidenskapen utviklet seg.

Etter å ha gått på kunstskole og eksperimentert med ulike typer kunst, landet Elisabeth til slutt på grafisk design, som i dag er hennes største interesse. «Når jeg skaper, kan jeg bli inspirert av alt fra et sandkorn til hele universet. Kunst er livet mitt.»