Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

Bethesda Terrace Arcade Plakat

50,70 kr169 kr
På lager
Leveres i løpet av 2-5 virkedager
Fri frakt over 499 kr
Åpent kjøp i 90 dager
Produktbeskrivelse

Plakat med vakker arkitektur fra New York

Denne plakaten, som er fotografert av Desenios kreative team, viser den vakre arkitekturen i Bethesda Terrace, en terrasse i New York som har utsikt mot Central Park. Selv om den verdensberømte byen New York er best kjent for sin imponerende skyline og street style, finnes det også gullkorn som viser andre ting enn grå betong og glassbygninger. Denne plakaten viser vakker arkitektur med buer og mosaikk som skaper et vakkert motiv du kan pynte opp hjemmet med. Plakaten har hvit kant som rammer inn motivet på en fin måte.

Studio Cosmopolitan

11312-5
  • Checkmark
    Matt premium papir
  • Checkmark
    Produsert i Sverige
  • Checkmark
    Aldersbestandig papir
For hvert tre som blir brukt, planter vi to nye trær
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bærekraft er viktig for oss

Studio Collection - New York

Studio Cosmopolitan er en eksklusiv kolleksjon av fotokunst som er skapt av Desenios kreative team. Fotografiene viser vakre steder i de tre metropolene New York, London og Paris. Alle byene preges av den levende kulturen og mangfoldet blant menneskene som arbeider der. Det er ingen tilfeldighet at trender innen mote, design og kunst ofte ser dagens lys i disse byene.

I Studio New York, «byen som aldri sover», har vi foreviget ikoniske kjennetegn for byen, som Times Square, Brooklyn Bridge og byens mektige silhuett, sammen med byens dekorative fasader. Kolleksjonen er en kombinasjon av vakre detaljbilder og svimlende høyder med mektige kontraster.

Bildevegg inspirasjon