Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Elisabeth Fredriksson - Gradient Cubes Plakat

159 kr
På lager
Leveres i løpet av 2-5 virkedager
Fri frakt over 599 kr
Åpent kjøp i 90 dager
Produktbeskrivelse

Elisabeth Fredriksson, stilren plakat med grafisk design

Moteriktig og stilren plakat med grafisk design i fargene blått og gull, skapt av Elisabeth Fredriksson. Denne plakaten med kunstmotiv setter fokus på en vegg i hjemmet og er definitivt et blikkfang. Bildets geometriske mønster og rette linjer gjør den stilren, samtidig som de skiftende nyansene i blått og de gylne detaljene gir den dybde. Er du fan av grafisk kunst? Da anbefaler vi at du tar en titt på kategorien «Grafisk», der vi har samlet alle motivene våre med dette temaet.

2811-5
  • Checkmark
    Matt premium papir
  • Checkmark
    Produsert i Sverige
  • Checkmark
    Aldersbestandig papir
For hvert tre som blir brukt, planter vi to nye trær
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bærekraft er viktig for oss

Elisabeth Fredriksson

Elisabeth Fredriksson er en svensk grafisk designer som allerede fra hun var barn har hatt interesse for kunst og å skape. Fra hun var ti år kunne Elisabeth sitte og male i timevis helt til moren hennes ropte at middagen var klar. Da hun ble 15 år, fikk hun sitt første kamera, og i løpet av kort tid hadde lidenskapen utviklet seg.

Etter å ha gått på kunstskole og eksperimentert med ulike typer kunst, landet Elisabeth til slutt på grafisk design, som i dag er hennes største interesse. «Når jeg skaper, kan jeg bli inspirert av alt fra et sandkorn til hele universet. Kunst er livet mitt.»

Bildevegg inspirasjon