Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Elisabeth Fredriksson - Blue Hexagons And Diamonds Plakat

53,70 kr179 kr
På lager
Leveres i løpet av 2-5 virkedager
Fri frakt over 599 kr
Åpent kjøp i 90 dager
Produktbeskrivelse

Elisabeth Fredriksson, grafisk plakat med stilrent mønster i blått med detaljer i gull

Grafisk motiv skapt av illustratøren Elisabeth Fredriksson. Stilren og moderne plakat med motiv i blåtoner med detaljer i gull. Gi hjemmet ditt en personlig stil ved å dekorere veggene med moderne plakater med ulike motiver og farger. Vi har et stort utvalg av grafiske plakater, som du finner i kategorien «Grafisk». Har du lyst på flere plakater skapt av Elisabeth Fredriksson? Du finner vårt utvalg av disse plakatene i kategorien Handpicked.

PRE0018-5
  • Checkmark
    Matt premium papir
  • Checkmark
    Produsert i Sverige
  • Checkmark
    Aldersbestandig papir
For hvert tre som blir brukt, planter vi to nye trær
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bærekraft er viktig for oss

Elisabeth Fredriksson

Elisabeth Fredriksson er en svensk grafisk designer som allerede fra hun var barn har hatt interesse for kunst og å skape. Fra hun var ti år kunne Elisabeth sitte og male i timevis helt til moren hennes ropte at middagen var klar. Da hun ble 15 år, fikk hun sitt første kamera, og i løpet av kort tid hadde lidenskapen utviklet seg.

Etter å ha gått på kunstskole og eksperimentert med ulike typer kunst, landet Elisabeth til slutt på grafisk design, som i dag er hennes største interesse. «Når jeg skaper, kan jeg bli inspirert av alt fra et sandkorn til hele universet. Kunst er livet mitt.»

Bildevegg inspirasjon