Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

Balconies Plakat

107,40 kr179 kr
40%*
Midlertidig tomt
Åpent kjøp i 90 dager
Produktbeskrivelse

Svarthvitt-foto av franske balkonger i Paris

Plakat fra Paris med bilde tatt av vårt kreative team. Man sier at Paris er en av verdens vakreste byer, og denne plakaten med franske balkonger og de vakre detaljene som vises på fasadene, underbygger denne påstanden. Plakaten har en hvit kant som rammer inn motivet på en fin måte.

Studio Cosmopolitan

11338-5
  • Checkmark
    Matt premium papir
  • Checkmark
    Produsert i Sverige
  • Checkmark
    Aldersbestandig papir
For hvert tre som blir brukt, planter vi to nye trær
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bærekraft er viktig for oss

Studio Collection - Paris

Studio Cosmopolitan er en eksklusiv kolleksjon av fotokunst som er skapt av Desenios kreative team. Fotografiene viser vakre steder i de tre metropolene New York, London og Paris. Alle byene preges av den levende kulturen og mangfoldet blant menneskene som arbeider der. Det er ingen tilfeldighet at trender innen mote, design og kunst ofte ser dagens lys i disse byene.

Paris, kjærlighetens by, byr på dramatisk svarthvitt-bilde av Eiffeltårnet, byens vakre fasader og franske bistroer. Paris er ikke bare Frankrikes hovedstad, men også motens hovedstad – og kolleksjonen har funnet inspirasjon i byens fingerspissfølelse for skjønnhet og design. Kolleksjonen byr på stilrene svarthvitt-fotografier kombinert med spennende fargedetaljer – perfekt for bildeveggen din.

Bildevegg inspirasjon