Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

Soho Contrast Plakat

179 kr
5 FOR 3*
Midlertidig tomt
Åpent kjøp i 90 dager
Produktbeskrivelse

Plakat med fotografi fra SoHo, New York

New York er en by mange gjenkjenner selv om de ikke har besøkt den. Det skyldes alle filmene og seriene som har blitt spilt inn på New Yorks gater. Denne plakaten viser den velkjente arkitekturen som finnes i byen, med høye bygninger med branntrapper. Denne plakaten, som viser to leilighetsbygg med kontrasterende farger, blir en fin detalj på en vegg i hjemmet ditt. Fotografiet er ett av mange motiver som vårt kreative team fanget under deres opphold i New York.

Studio Cosmopolitan

11314-5
  • Checkmark
    Matt premium papir
  • Checkmark
    Produsert i Sverige
  • Checkmark
    Aldersbestandig papir
For hvert tre som blir brukt, planter vi to nye trær
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bærekraft er viktig for oss

Studio Collection - New York

Studio Cosmopolitan er en eksklusiv kolleksjon av fotokunst som er skapt av Desenios kreative team. Fotografiene viser vakre steder i de tre metropolene New York, London og Paris. Alle byene preges av den levende kulturen og mangfoldet blant menneskene som arbeider der. Det er ingen tilfeldighet at trender innen mote, design og kunst ofte ser dagens lys i disse byene.

I Studio New York, «byen som aldri sover», har vi foreviget ikoniske kjennetegn for byen, som Times Square, Brooklyn Bridge og byens mektige silhuett, sammen med byens dekorative fasader. Kolleksjonen er en kombinasjon av vakre detaljbilder og svimlende høyder med mektige kontraster.

Bildevegg inspirasjon