Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - Copenhagen Travel Plakat

74,70 kr249 kr
På lager
Leveres i løpet av 2-5 virkedager
Fri frakt over 499 kr
Åpent kjøp i 90 dager
Produktbeskrivelse

Henry Rivers-plakat – København-plakat med grafisk motiv

København by, et vakkert sted vi mange kjenner til. Denne plakaten med motiv, skapt av Henry Rivers, viser København på en vakker måte ved hjelp av grafisk design. En moderne plakat som passer fint i de fleste hjem og som blir fin som dekorasjon i for eksempel stuen eller gangen - eller hvorfor ikke på soverommet? Du kan enkelt ramme inn bildet på en elegant måte ved hjelp av en av rammene våre, som er tilgjengelige i flere farger og materialer. Plakaten har en «innebygd» passepartout som gir en fin innramming av motivet.

PRE0009-8
  • Checkmark
    Matt premium papir
  • Checkmark
    Produsert i Sverige
  • Checkmark
    Aldersbestandig papir
For hvert tre som blir brukt, planter vi to nye trær
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bærekraft er viktig for oss

Henry Rivers

Illustratøren Henry Rivers kommer opprinnelig fra England, men nå bor han på den franske landsbygden i en liten by i nærheten av Bordeaux. Henry reiser jorden rundt med penn og papir, og målet hans er å fange sjelen i verdens mest elskede byer og steder. Med bakgrunn innen arkitektur, og med inspirasjon fra retro reisereklame, skaper han fargeglade plakater med tolkninger av favorittbyene våre i en minimalistisk stil.

Gjennom research og reiser rundt i hele verden gjengir Henry Rivers kjente monumenter, landemerker og kjennetegn fra noen av verdens beste reisemål i kunsten sin. Henry Rivers’ lekne uttrykk og vakre farger er den perfekte kombinasjonen av vintage og moderne kunst.

Bildevegg inspirasjon