Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Elisabeth Fredriksson - Boss Lady Plakat

53,70 kr179 kr
På lager
Leveres i løpet av 2-5 virkedager
Fri frakt over 599 kr
Åpent kjøp i 90 dager
Produktbeskrivelse

Elisabeth Fredriksson, Boss Lady-plakat i rosa og gull

Plakat med motiv skapt av Elisabeth Fredriksson. Er du en Boss Lady, eller kjenner du noen som er det? Da er dette den perfekte plakaten. En elegant og moderne grafisk plakat som i mønsteret går i toner av rosa og gull sammen med teksten «BOSS LADY» i midten. En plakat som passer perfekt som dekorasjon på en vegg som påminnelse og inspirasjon til den du er - eller kanskje vil bli. I kategorien Tekstplakater finner du alle plakatene våre med modige, humoristiske og kjærlighetsfulle sitater.

PRE0015-5
  • Checkmark
    Matt premium papir
  • Checkmark
    Produsert i Sverige
  • Checkmark
    Aldersbestandig papir
For hvert tre som blir brukt, planter vi to nye trær
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bærekraft er viktig for oss

Elisabeth Fredriksson

Elisabeth Fredriksson er en svensk grafisk designer som allerede fra hun var barn har hatt interesse for kunst og å skape. Fra hun var ti år kunne Elisabeth sitte og male i timevis helt til moren hennes ropte at middagen var klar. Da hun ble 15 år, fikk hun sitt første kamera, og i løpet av kort tid hadde lidenskapen utviklet seg.

Etter å ha gått på kunstskole og eksperimentert med ulike typer kunst, landet Elisabeth til slutt på grafisk design, som i dag er hennes største interesse. «Når jeg skaper, kan jeg bli inspirert av alt fra et sandkorn til hele universet. Kunst er livet mitt.»

Bildevegg inspirasjon