Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - California Travel Plakat

197,40 kr329 kr
40%*
På lager
Leveres i løpet av 2-5 virkedager
Fri frakt over 599 kr
Åpent kjøp i 90 dager
Produktbeskrivelse

Henry Rivers-plakat – California-plakat med eksotisk motiv av palmer og surfing

Moderne plakat med eksotisk motiv av California, skapt av Henry Rivers. Denne plakaten med grafisk motiv av hav, palmer og surfing varmer opp hele hjemmet og passer perfekt hos noen som har en kobling til California eller kanskje alltid har drømt om å reise dit. Det grafiske motivet, som går i toner av blått og grønt, passer like godt i stuen som på soverommet eller i gangen, og det blir også fint sammen med inspirerende plakater i en kollasj. Plakaten har en «innebygd» passepartout som gir en fin innramming av motivet.

PRE0008-8
  • Checkmark
    Matt premium papir
  • Checkmark
    Produsert i Sverige
  • Checkmark
    Aldersbestandig papir
For hvert tre som blir brukt, planter vi to nye trær
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bærekraft er viktig for oss

Henry Rivers

Illustratøren Henry Rivers kommer opprinnelig fra England, men nå bor han på den franske landsbygden i en liten by i nærheten av Bordeaux. Henry reiser jorden rundt med penn og papir, og målet hans er å fange sjelen i verdens mest elskede byer og steder. Med bakgrunn innen arkitektur, og med inspirasjon fra retro reisereklame, skaper han fargeglade plakater med tolkninger av favorittbyene våre i en minimalistisk stil.

Gjennom research og reiser rundt i hele verden gjengir Henry Rivers kjente monumenter, landemerker og kjennetegn fra noen av verdens beste reisemål i kunsten sin. Henry Rivers’ lekne uttrykk og vakre farger er den perfekte kombinasjonen av vintage og moderne kunst.

Bildevegg inspirasjon