Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - San Francisco Travel Plakat

53,70 kr179 kr
På lager
Leveres i løpet av 2-5 virkedager
Fri frakt over 599 kr
Åpent kjøp i 90 dager
Produktbeskrivelse

Henry Rivers-plakat – moderne plakat med grafisk motiv av San Francisco

Moderne plakat med motiv skapt av Henry Rivers. Noen av San Franciscos mest kjente landemerker sammen med teksten «Visit San Francisco» skaper denne elegante, grafiske plakaten med inspirasjon fra den velkjente byen San Francisco. Vi har flere plakater med motiver skapt av designeren Henry Rivers. Du finner dem alle i kategorien Kart og byer, der vi også har en rekke andre moderne plakater med motiver og tekst fra ulike byer. Plakaten har en «innebygd» passepartout som gir en fin innramming av motivet.

PRE0014-5
  • Checkmark
    Matt premium papir
  • Checkmark
    Produsert i Sverige
  • Checkmark
    Aldersbestandig papir
For hvert tre som blir brukt, planter vi to nye trær
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bærekraft er viktig for oss

Henry Rivers

Illustratøren Henry Rivers kommer opprinnelig fra England, men nå bor han på den franske landsbygden i en liten by i nærheten av Bordeaux. Henry reiser jorden rundt med penn og papir, og målet hans er å fange sjelen i verdens mest elskede byer og steder. Med bakgrunn innen arkitektur, og med inspirasjon fra retro reisereklame, skaper han fargeglade plakater med tolkninger av favorittbyene våre i en minimalistisk stil.

Gjennom research og reiser rundt i hele verden gjengir Henry Rivers kjente monumenter, landemerker og kjennetegn fra noen av verdens beste reisemål i kunsten sin. Henry Rivers’ lekne uttrykk og vakre farger er den perfekte kombinasjonen av vintage og moderne kunst.

Bildevegg inspirasjon