Skip to main content.

Studio Amara

Escape to a place where lost memories and untold stories live.

A photo collection by Desenio

Celebrates the merging of past and present, tradition and innovation

Studio Amara – vakker fotokunst fra Marrakech

Studio Amara byr på gammel arkitektur, buede former og vakre pastellfarger, og kolleksjonen fanger skjønnheten i Marrakech på en helt fantastisk måte. Kolleksjonen ble produsert i Marrakech av Desenio Design Studio, og den viser fantastiske bygninger, glitrende bassenger og mye mer.

Palmer i vinden, speilet i vannet i et basseng, gir oss lyst til å reise verden rundt! Denne kolleksjonen viser dette vakre stedets magi og mystikk. Med vegger dekket i mosaikk i forskjellige pastellfarger, buede former, forgylte kupler og håndlagde detaljer var det virkelig kjærlighet ved første blikk da vi møtte Marrakech. Vi ble slått i bakken av dette hemmelige stedets fantastiske historie og tradisjon. I denne kolleksjonen har Desenio Design Studio forsøkt å fange arven fra Marrakech, med fokus på gammel arkitektur.

Hvis du er like fascinert av Marrakechs mystiske historie som oss, og du samtidig liker fotokunst, finner du garantert noen nye favoritter blant disse plakatene! Velkommen – til Studio Amara.