Skip to main content.

London

Plakater

London calling! I denne kategorien har vi samlet alle våre plakater av London, med røde telefonkiosker, fargerike dører og svart hvitt-fotografier. Plakater av London passer i alle rom, og hvis du er svak for den vakre og livlige byen akkurat som oss, er det her du ønsker å være. Å vise frem favorittbyen din som en plakat på veggen er den beste måten å vise den litt kjærlighet på.

Postere og designer med London

Våre London-plakater har et stort utvalg av design i ulike stiler. Kategorien spenner fra grafiske illustrasjoner og tekstplakater i svart hvitt til detaljerte arkitekturfoto av den vakre byen i klare farger – du finner garantert din favorittplakat fra London her.

Byen er alltid full av liv, og til tross for sitt rykte for regn er det ett av våre favorittsteder i verden. Med sine mange steder og severdigheter å utforske går det ikke an å komme utenom London. Siden det kan være ganske vanskelig å pakke kofferten og dra dit, synes vi at plakater av London er den perfekte løsningen. Ta byens skjønnhet med inn i hjemmet ditt og la plakater av travle handlegater og kjente landemerker med minimalistisk typografi gi veggene dine liv.

Du vil også finne tradisjonelle kart over byen i forskjellige stiler, og alle minner oss om byens sjarm. London vil alltid ha en spesiell plass i hjertene våre, og med plakater av London vil byen ha en spesiell plass i hjemmet ditt også!