Skip to main content.

Mummiplakater

Plakater

Dekorer veggene dine med figurene fra Mummitrollet! Vår kolleksjon av Mummiplakater består av plakater med våre favorittfigurer fra Mummidalen. Tove Jansson, som står bak figurene, skapte mytiske figurer som fortsatt er et globalt fenomen, og som er mer populære enn noensinne.

Håndtegnede Mummi-illustrasjoner

Hils på de unike figurene fra Mummitrollet! Disse søte skapningene, som opprinnelig ble laget av Tove Jansson, har tatt oss med på mange eventyr gjennom årene. Nå kan du ta dem med hjem! De er tegnet i en minimalistisk stil med myke pastellfarger, og de passer perfekt i ethvert hjem.

Disse plakatene har motiver av alle favorittfigurene våre fra Mummitrollet. Finn dine favorittplakater med Mummitrollet, Mummimamma, Mummipappa, Snusmumrikken, Snorkfrøken, Lille My, Sniff og Hemulen. Hvis det er på tide å pusse opp barnerommet, passer disse helt perfekt! Leken og morsom, men også stilrene – en uslåelig kombinasjon. De håndtegnede detaljene gir motivene en autentisk stil, og de pastellfargede bakgrunnene sørger for at de passer perfekt sammen på en bildevegg.

Hvis du er Mummifan, har du funnet de perfekte plakatene! Du kan kjøpe hele kolleksjonen av Mummiplakater for å skape din egen bildevegg med disse søte skapningene, eller henge opp en eller to plakater hjemme for å gi veggene dine en unik stil.