Skip to main content.

Astrid Lindgren

Plakater

Astrid Lindgrens elskede karakterer er kjent over hele verden, og de har blitt venner med mange små barn. Vi kjenner alle den utspekulerte Emil fra Lønneberget, sterke Pippi Langstrømpe og lekne Karlsson på taket, og her finner du Astrid Lindgren-illustrasjoner av noen av de mest velkjente karakterene.

Astrid Lindgren

I vår kategori med Astrid Lindgren-illustrasjoner finner du både Pippi Langstrømpe-illustrasjoner samt sitater fra Emil fra Lønneberget og Karlsson på taket. Kolleksjonen inneholder sitater og illustrasjoner av noen av Astrid Lindgrens mest populære karakterer. Her finner du illustrasjoner av den rampete Emil fra Lønneberget, og illustrasjoner og sitater fra Pippi Langstrømpe, slik at du kan skape en leken atmosfære for de minste.

Når du skal pynte barnerommet, er illustrasjoner det perfekte valget, siden de skaper en koselig atmosfære i rommet. Hvis du vil gjøre barnerommet mer personlig, kan du la de minste velge favorittkarakterene og sitatene sine! Disse sterke og egenrådige karakterene fra Astrid Lindgren gir barnet tidlig rollemodeller, og de kan også føre til at de blir interessert i disse klassiske historiene. I kolleksjonen finner du både illustrasjoner og sitater, inkludert illustrasjoner av Pippi Langstrømpe, Emil fra Lønneberget og Karlsson på taket.

Velg blant disse søte illustrasjonene fra Astrid Lindgren, og finn din favorittkarakter! Velg de som passer best til barnets personlighet, så får du den perfekte kunsten til barnerommet. Når du henger opp kunst og illustrasjoner på barnerommet, blir det mye morsommere å være der, og med disse Astrid Lindgren-illustrasjonene av Pippi Langstrømpe og andre karakterer, kan det hende de får nye rollemodeller også.