Skip to main content.

SS22 Trends

Finn dine favorittplakater: oppdag fire nye kolleksjoner basert på de nyeste interiørtrendene.

Back to top

THE NEW COZY

Oppgrader late helger med en atmosfære i hjemmet som du lengter etter å tilbringe tid i. Kle på deg de mest komfortable klærne og slapp av med de personene som gjør huset ditt til et hjem.

OMFAVN UFULLKOMMENHETEN

Livet er rotete, men vakkert. Gi pusterom til selve livet og alle minnene som gjenstår å skapes med myke tekstiler og harmoniske kunstmotiv.

Back to top

HOTEL MILANO

Utforsk en av vårens største interiørtrender, en oppdatert versjon av interiørstilen mid-century modern som føles luksuriøs og elegant!

Formell luksus i hjemmet

Retro fotokunst og abstrakte former passer perfekt inn i denne trenden der dempede blå og grønne farger spiller hovedrollen. Denne luksuriøse hjemmestilen vil legge til litt luksus i hjemmet og skape det perfekte plassen for en cocktailfest eller en datekveld.

Back to top

CANDY SHOP

Vær leken denne våren med pasteller som trender akkurat nå! Denne fargerike paletten vil gi glede til hjemmet ditt ny energi og en unik stil.

Uttrykk deg selv

Velg og bland din egen favorittpalett for et interiør som er unikt og gir masse energi. Enten du velger å gå for mykere pasteller eller faller for fargerike nyanser av blått og rødt, lek med både farge og former for å forvandle hjemmet ditt til et stilig showroom. Dekorer veggene dine med retroplakater, unike malerier og lekfulle illustrasjoner for å skape denne stilen.

Back to top

BRIGHT NEW WORLD

Finn frem din åndelige side med SS22-trenden Bright New World! Denne kosmisk elegante interiørtrenden inviterer oss inn i en verden full av optimisme og klarhet, og oppmuntrer oss til å lade opp og drømme.

Enkelhet er nøkkelen

Med en fargepalett av akvarellgrå og duse nyanser av lilla og grønt, vil denne transparente trenden skape et rent og sofistikert utseende der balanse og enkelhet er nøkkelen. Legg tynne stoffer i lag, legg til speil og metalliske detaljer for å oppnå et minimalistisk og stilig rom!