Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Elisabeth Fredriksson - Pretty Mountains Plakat

279 kr
På lager
Leveres i løpet av 2-5 virkedager
Fri frakt over 499 kr
Åpent kjøp i 90 dager
Produktbeskrivelse

Elisabeth Fredriksson, plakat med grafisk illustrert fjell

Plakat med fjell som motiv i forskjellige farger. Denne plakaten er skapt av Elisabeth Fredriksson og har motiv av et fjell i forskjellige farger samt gylne detaljer. Den blir fin som dekorasjon i de fleste hjem, og den passer i forskjellige rom. Du finner flere plakater med kunstmotiv og grafisk design i kategoriene «Kunstmotiv» og «Grafisk». Finn favorittplakater du kan kombinere for å skape din egen, personlige bildekollasj.

2379-8
  • Checkmark
    Matt premium papir
  • Checkmark
    Produsert i Sverige
  • Checkmark
    Aldersbestandig papir
For hvert tre som blir brukt, planter vi to nye trær
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bærekraft er viktig for oss

Elisabeth Fredriksson

Elisabeth Fredriksson er en svensk grafisk designer som allerede fra hun var barn har hatt interesse for kunst og å skape. Fra hun var ti år kunne Elisabeth sitte og male i timevis helt til moren hennes ropte at middagen var klar. Da hun ble 15 år, fikk hun sitt første kamera, og i løpet av kort tid hadde lidenskapen utviklet seg.

Etter å ha gått på kunstskole og eksperimentert med ulike typer kunst, landet Elisabeth til slutt på grafisk design, som i dag er hennes største interesse. «Når jeg skaper, kan jeg bli inspirert av alt fra et sandkorn til hele universet. Kunst er livet mitt.»