Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Elisabeth Fredriksson - Graphic Pineapple 1 Plakat

169 kr
På lager
Leveres i løpet av 2-5 virkedager
Fri frakt over 499 kr
Åpent kjøp i 90 dager
Produktbeskrivelse

Elisabeth Fredriksson, grafisk plakat med ananas

Alle har fått med seg at ananas har blitt en stor trend innen innredning, så hvorfor ikke satse på det når du skal velge en plakat? Denne plakaten, skapt av Elisabeth Fredriksson, går i blått og gull mot den hvite bakgrunnen og har en moteriktig design samtidig som den er stilren. Passer like godt på kjøkkenet som i gangen. Liknende plakater finner du i kategoriene «Grafisk», «Illustrasjoner» og «Kunstmotiv».

2373-5
  • Checkmark
    Matt premium papir
  • Checkmark
    Produsert i Sverige
  • Checkmark
    Aldersbestandig papir
For hvert tre som blir brukt, planter vi to nye trær
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bærekraft er viktig for oss

Elisabeth Fredriksson

Elisabeth Fredriksson er en svensk grafisk designer som allerede fra hun var barn har hatt interesse for kunst og å skape. Fra hun var ti år kunne Elisabeth sitte og male i timevis helt til moren hennes ropte at middagen var klar. Da hun ble 15 år, fikk hun sitt første kamera, og i løpet av kort tid hadde lidenskapen utviklet seg.

Etter å ha gått på kunstskole og eksperimentert med ulike typer kunst, landet Elisabeth til slutt på grafisk design, som i dag er hennes største interesse. «Når jeg skaper, kan jeg bli inspirert av alt fra et sandkorn til hele universet. Kunst er livet mitt.»

Bildevegg inspirasjon