Skip to main content.

Ikonisk fotokunst med Sofia Richie

Lev ut Hollywood-drømmen gjennom denne nye fotokolleksjonen med modellen og stilikonet Sofia Richie! Dekorer veggene dine med vakker bassengutsikt, 50-tallsarkitektur, tidløs mote og luksuriøse detaljer inspirert av gamle Hollywood.

«Jeg elsker stilen vi gikk for under denne shooten; Jeg har en enorm kjærlighet for mote, så det er alltid så gøy å kunne eksperimentere med klær og sminke».
Sofia Richie

The Classics

«Å skape denne fotokunstkolleksjonen i hjembyen min var fantastisk; Jeg elsket å vokse opp i LA, så dette føles veldig spesielt for meg».
Sofia Richie

Bak kulissene med Sofia Richie

Stilikonet og modellen Sofia Richie oser en sofistikert aroma av gamle Hollywood, og ble med oss på en travel foto shoot i en fantastisk villa fra midten av århundret som ligger i Hollywood Hills. «Jeg har vært modell mange ganger, men dette er første gang jeg har vært med i en fotokolleksjon, så det var en ny opplevelse for meg. Jeg elsket virkelig å jobbe med Desenio og synes hele kolleksjonen er så elegant og tidløs!» hun sier.

Sofia har mye på gang; hun har nettopp fylt 24 år og er allerede en internasjonal forsidejente med imponerende 7,7 millioner følgere på Instagram. Hun er nylig forlovet med music executive Elliot Grainge, og forteller oss at de fortsatt er i arbeidsfasen av bryllupet deres, men at det «definitivt vil være familiefokusert». Drømmene hennes for fremtiden er «å fokusere på mitt eget merke og å starte en familie», sier hun.

The statement

Product Slider

Kun i Hollywood

Denne kolleksjonen gir fra seg seriøse Brigitte Bardot-vibber, og fanger den ikoniske Hollywood-drømmen inspirert av moten og livsstilen fra 50- og 60-tallet. «Jeg elsket stilen vi gikk for under denne shooten; Jeg har en enorm kjærlighet for mote, så det er alltid så gøy å kunne eksperimentere med klær og sminke. Det å vokse opp med min mor, som hadde en motekolleksjon på den tiden, vekket definitivt min interesse for mote. Det ligger i familien», sier Sofia. «Jeg tror kolleksjonen forteller historien om en sterk og selvsikker kvinne som lever ut drømmene sine, akkurat som kvinnene jeg selv ser opp til».

Med ikoniske fotografier av vakker bassengutsikt, 50-tallsarkitektur, tidløs mote og luksuriøse detaljer, får vi et glimt av livet i Hollywood! De 26 fotografiene skildrer drømmen med ikoniske Hollywood-motiver og kjente steder i Los Angeles og Palm Springs.

The lifestyle

Product Slider

«Jeg elsker fargepaletten av beige, brunt og turkis blandet med klassisk svart-hvitt-fotografering. Det passer veldig bra med hjemmet mitt og stilen min».
Sofia Richie

Shop the collection

Ikonisk fotokunst - Studio Hollywood

Studio Hollywood med Sofia Richie, en amerikansk stjerne på sosiale medier, modell og motedesigner. De 26 fotografiene forteller historien om å leve drømmene dine med ikonisk Hollywood-stil og utsikt over Los Angeles. 

 

Elsker du fargepaletten av beige, brun og turkis blandet med klassisk svart-hvitt fotografering, akkurat som Sofia Richie? Da vil Studio Hollywood-samlingen være en favoritt for deg!
 

Få et glimt av livet i Hollywood! Ikoniske fotografier av utsikt over bassenget, moderne arkitektur fra midten av århundret, tidløst moteutseende og luksuriøse detaljer. Kolleksjonen ble fotografert i Los Angeles og Palm Springs, inspirert av elegansen til gamle Hollywood.


Kolleksjonen er eksklusiv hos Desenio. Lev ut Hollywood-drømmene dine og dekorer hjemmet ditt med den tidløse luksusen til Studio Hollywood!