Leveringstid 2-5 dager
Fraktfritt over 599 kr
Posters
Rammer
Inspirasjon
Sum
Igjen til gratis frakt
Sum
Igjen til gratis frakt
Til kasse
0 Varer
Fortsett å handle
Til kasse
Plakathengere
Tenk utenfor rammen, og heng opp plakatene dine med plakathengere. Plakathengere er moderne, stilrene og blir en elegant detalj på bildeveggen din. Her har vi samlet hele vårt sortiment av ulike plakathengere.
Velg kategori
Filtrer
Velg sortering

Plakathengere

Hvilken plakathenger passer best hjemme hos deg? Plakathengere er et elegant og trendy alternativ når du skal henge opp plakater og trykk. Samtidig blir de en elegant innredningsdetalj på veggen. Plakathengerne våre er tilgjengelige i flere ulike lengder, og de passer hele plakatsortimentet vårt. I sortimentet av plakathengere hos Desenio finner du fire ulike varianter. To av disse plakathengerne er produsert av ubehandlet eik. De to andre er også produsert av tre, men de er hvit- eller svartmalte. De har en smart løsning med magneter som klemmer seg fast på hver side av plakaten. Derfor er dette en skånsom løsning som ikke skader hverken papir eller trykk.

Våre populære plakathengere av eik er tilgjengelige i to ulike varianter. Forskjellen er designen og opphengsløsningen. Den ene av disse har den samme magnetløsningen som våre hvit- og svartmalte plakathengere og har en nedtonet og minimalistisk design. Våre andre plakathengere av eik har messingdetaljer og leveres komplett med fine messingskruer til montering, bomullssnor og fint oppheng av messing. Alle plakathengerne fra Desenio leveres komplette slik at du får muligheten til å montere din plakathenger og bildevegg.

I tillegg til våre egenproduserte plakathengere av eik og svart- eller hvitmalt tre selger vi også plakathengere fra Moebe. Disse har tynn design som passer godt til den minimalistiske og skandinaviske interiørstilen. Våre plakathengere fra Moebe er tilgjengelig i to farger, svart og hvitt, og de er laget av metall.

Filtrer

×
Bruk filter

Dette synes kundene våre

9.3
Basert på 2109 anmeldelser. Se noen av anmeldelsene her.
Fine bilder Rask levering og fine bilder! 23 Apr Ida Flenmoren
Rask levering Rask levering 23 Apr Anett Seierstad
Bra! Bra produkt rask leveranse 23 Apr Emilie Molland
Hurtig levering Hurtig levering, kjempegod kvalitet og ikke minst en drøss av fine motiver å velge blandt! 21 Apr Elisabeth Kringstad

Rask
levering

Matt premiumpapir
& trykk av høy kvalitet

Sikre
betalinger

Trustpilot
vurderinger

×
Fortsett å handle
Til kasse
Fortsett å handle
Til kasse

Fullfør bildeveggen din

CHOOSE YOUR COUNTRY

Choose language

France
Netherlands
Germany

Kontakt

Vennligst skriv på engelsk eller svensk

Overvåkning av

Fortsett å handle