Leveringstid 2-5 dager
Fraktfritt over 599 kr
Posters
Rammer
Inspirasjon
Sum
Igjen til gratis frakt
Sum
Igjen til gratis frakt
Til kasse
0 Varer
Fortsett å handle
Til kasse
Bildehylle
Bildelist er den perfekte måten å skape en fleksibel bildevegg på. Du kan enkelt flytte rundt på bildene for å få et nytt uttrykk. Det er veldig pent å kombinere bildene med favorittbøkene eller magasinene dine. Du kan for eksempel kombinere kjøkkenbilder og fine kokebøker på en bildelist på kjøkkenet.
Velg kategori
Filtrer
Velg sortering

Bildehylle til plakater

Hos oss kan du kjøpe hvite bildelister på nettet til en god pris. Med en bildehylle får du på en enkel og fin måte satt opp plakatene dine, og du kan enkelt flytte rundt på dem. Sett opp en bildehylle i gangen, ovenfor sengen eller kanskje sofaen, så blir hjemmet både mer koselig og stilrent. Våre bildelister i tre (MDF) er tilgjengelige i svart og hvitt, og de er 70 cm brede og 9 cm dype. Heng opp bildelisten din og dekorer den med de plakatene du liker. Tør å kombinere plakatene dine på rammelisten med bøker eller magasiner med fint omslag for å skape et mer personlig inntrykk. Heng opp bildelisten i for eksempel gangen, over sengen eller i stuen for å gjøre rommet mer hjemmekoselig og stilrent.

Pssst! Ved å henge opp flere bildelister etter hverandre kan du enkelt skape en lengre list slik at du får plass til flere plakater. Det er også veldig fint å henge flere bildelister under hverandre på en hel vegg slik at du kan kombinere bilder, bøker og fotografier. Kombiner svarte og hvite bildelister for å skape kontraster, eller velg en farge for et mer harmonisk uttrykk.

Filtrer

×
Bruk filter

Dette synes kundene våre

9.3
Basert på 2109 anmeldelser. Se noen av anmeldelsene her.
Fine bilder Rask levering og fine bilder! 23 Apr Ida Flenmoren
Rask levering Rask levering 23 Apr Anett Seierstad
Bra! Bra produkt rask leveranse 23 Apr Emilie Molland
Hurtig levering Hurtig levering, kjempegod kvalitet og ikke minst en drøss av fine motiver å velge blandt! 21 Apr Elisabeth Kringstad

Rask
levering

Matt premiumpapir
& trykk av høy kvalitet

Sikre
betalinger

Trustpilot
vurderinger

×
Fortsett å handle
Til kasse
Fortsett å handle
Til kasse

Fullfør bildeveggen din

CHOOSE YOUR COUNTRY

Choose language

France
Netherlands
Germany

Kontakt

Vennligst skriv på engelsk eller svensk

Overvåkning av

Fortsett å handle